Jag är en mycket estetisk person som likt många andra gillar det här med fotografering. Jag är någonstans mellan ung och gammal men jag är inte tillräckligt gammal för att sluta gilla äventyr och olika typer av resor. Vad mer kan vara bra att veta om mig?

Jag startade upp den här bloggen för att jag ville och behövde skriva av mig en del. Jag vill i slutändan bli fotograf men inte en så känd fotograf att jag inte kan gå på stan och handla utan att bli igenkänd. Jag vill gärna behålla mitt privatliv så att säga.

Ovant att blogga

Jag kan inte säga att jag är en speciellt van bloggare och jag kanske inte heller är speciellt bra på det. Det kan nog bero på att det här är den första bloggen jag har och det ska sägas att jag inte har läst på så mycket om bloggar överlag innan jag startade upp den men det ska nog gå bra hoppas jag. Jag har ju inte som syfte att bli en stjärnbloggare och det kanske också är därför jag inte direkt vill tala om var jag bor och allt annat. Jag vill helt enkelt vara mig själv och kunna fortsätta mitt liv.

Den stora drömmen

Men min dröm om att kunna tjäna pengar passivt på mitt fotograferande vill jag få liv i och jag har redan kollat en hel del saker som till exempel att sälja bilder på nätet. Jag har också uppgraderat min kamerautrustning och köpt en helt ny kamera!