Handla en begagnad mobil

Att välja att handla begagnat är något som bara vuxit för varje år som går. Dels för att det är lönsamt för din egen privata plånbok och även för att folk blir mer och mer mån om att värna om miljön och dra sitt strå till stacken.

När det kommer till att handla begagnade mobiltelefoner så förknippar många det med riskfyllt i o med att det ofta uppfattas som att handla en begagnad mobil ifrån en privatperson på blocket, tradera eller köp och sälj-grupper på Facebook. Men i denna artikel så ska vi faktiskt inte prata om detta.

Risker med att handla begagnade mobiltelefoner och andra varor ifrån privatpersoner har alltid handlat om risken att upptäcka dolda fel som inte presenteras vid köptillfället och därför komma som en tråkig överraskning.

Handla begagnad mobil med garanti

I takt med att folk blivit mer och mer varsamma med att handla begagnade mobiltelefoner ifrån privatpersoner så har det kommit företag som inriktat sig på att ha som affärsidé att köpa in begagnade mobiltelefoner ifrån privatpersoner där de har avancerade testverktyg för att felsöka alla enheter innan de köps in. För att sedan fabriksåterställas, restaureras med nya komponenter och ytliga delar för att därefter säljas vidare med garanti på upp till 12 månader som är mer täckande än tillverkarens egna garanti till privatpersoner och företag.

Heltäckande garanti på begagnade mobiltelefoner

Mobilpart.se är ett företag som sysslar med just detta. De har valt att fokusera och specialisera sig på att köpa in begagnade iPhones ifrån Apple. Efter att de noga undersökts så säljs alla iPhones med minst 12 månaders garanti som täcker allting förutom skador som uppstått pga handhavande fel där man varit vårdslös eller råkat tappa sin telefon.

Företaget har varit aktiva på nätet sedan 2015 och får därför i våra ögon klassas som ett seriöst och tryggt företag att använda sig av.
Tack säger vi till Mobilpart!