Något jag tycker är extra kul är att ge mig ut i skogen för att fotografera. Då packar jag väskan för att klara mig från tidig morgon till att vanligtvis komma hem någongång på kvällen. Kamerautrustning, mat & dryck är allt jag behöver. Skapligt väder är att föredra men även när vädret är mindre bra kan jag ge mig ut.

Den här gången tog jag även med mig något nytt..

Kvällen innan hade jag gjort allt redo så jag bara kunde göra mig i ordning på morgonen och sedan ge mig ut i skogen. Väl i skogen ska jag äta frukost. Sagt och gjort så vaknade jag upp och begav mig ut i skogen. Med mig hade jag utöver frukost mina kosttillskott (magnesium, b-vitamin komplex och såklart CBD Olja som jag nästan alltid har med mig). Allt för att ha en dag fylld med styrka och fokus. Till frukost blev det chiapudding, glutenfrittbröd som jag bakat själv och en härlig termos med te.

Ps. CBD olja här kan du köpa det: www.modernaturs.se

Äventyret fortsätter:

Efter en härlig frukost som skedde medan solsken glimrade genom träden kände jag mig redo för dagens uppdrag. Jag hade packat med min stabila 50 mm objektiv, men även ett zoom-objektiv ifall jag skulle se något intressant på håll. Kanske något spännande djur, några veckor tidigare hade jag sett älgar!

Efter att ha promenerat ett tag kommer jag fram till en liten bäck, där passar jag på att fräscha till mig själv och även dricka av vatten. Oj oj oj, vilket vatten! Godare blir svårt att få.

Vid det här laget har jag tagit några enstaka foton, mest för uppvärmningens skull. Vid fotografering får vi komma ihåg att det ofta kan ta längre tid innan den “perfekta” bilden visar sig. Det är av denna anledning jag gillar att börja tidigt för att kunna ta del av dagens olika ljus.

Jag hamnar uppe på ett berg

Efter bäcken promenerar jag vidare i skogen, jag möter några enstaka fåglar och en ekorre som är i full fart med att hoppa mellan träden. Naturen börjar vakna till liv efter vinterns kalla grepp och blommor dyker upp här och där. Gula, lila, blå, vita….ah naturen är bra vacker!

Borta i fjärran ser jag ett berg och bestämmer mig för att bestiga det. Kanske får jag se något spännande?

Efter en längre tids traskande är jag äntligen framme, berget är inte jättehögt men samtidigt är närområdet väldigt plant. Jag bestämmer mig för att klättra, efter några mindre hinder står jag uppe på toppen. Vinden blåser friskt, jag ser hur fåglarna flyger, solen som skiner och känner hur en inre frid blossar upp inom mig.

Några otroliga bilder blev det inte den dagen, men ett minne för livet.