Brno, spännande

Hej

Bir aldrig så mycket skrivet.. men tänkte uppdatera lite nu i alla fall.
I morgon söndag åker jag till Brno, Tjeckien.  Skall träffa en man som intervjuat mig två gånger per telefon för en ny tjänst på IBM och skall nu få större inblick i vad jobbet innebär plus att han skall se om han tror jag är kapabel till det så blir fyra spännande dagar och förhoppningsvis ett besked i veckan efter precis innan jag går på semester…

Kristina blir kvar här hemma och jobbar på som vanligt, hoppas hon får några soliga eftermiddagar att utnyttja i alla fall..

Återkommer med mer info om hur Brno verkar efter min lilla tripp, hemma igen på nationaldagen.

//Janne

This entry was posted in Dagliga livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *