Oj Oj, jobbigt med spinning.

Då var första spinningpasset avklarat och pulsen har gått ner till en “normal” nivå igen.
Det var otroligt jobbigt men väldigt tillfredsställande att köra ett pass. Jag svettades kopiöst och flåsade redan efter uppvärmningen och då var det en halvtimme kvar… Skall väll erkänna att jag maskade vid några tillfällen under passet men konditionen är då rakt inte vad den borde vara. Men en sak är säker och det är inte sista gången jag kör ett pass. Friskis här i stan har två lunchpass i veckan och dessutom något vid 16 tiden som skulle kunna passa mig bra så vad gäller tiden finns inte heller några ursäkter. Dock måste jag komma ihåg en liten “svetthanduk” nästa gång :-)

[tags]Träning, Spinning[/tags]

This entry was posted in Dagliga livet, Träning. Bookmark the permalink.

One Response to Oj Oj, jobbigt med spinning.

  1. Sven-Inge says:

    Tjena Janne. Vi är två st som har blíldat ett lag och ska vara med och köra spinning i 24 timmar i trollhättan 26 jan 07.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *