Söndag, det är dax att gå och rösta

Idag är det röstningsdax och jag har nog äntligen bestämt mig….

Helgen har hittills varit riktigt skön. Jobbade hemifrån i fredags så hemma frän jobbet var jag ju redan klockan fem… Det är ju det absolut bästa med dom dagarna man sitter hemma att inte behöva åka.

Testade spenatfyllda tortillas enligt ett recept från viktklubben och det var rätt OK. Fyll tortillas med en röra av spenat olivkeso och lite mynta. Strö över lite ost och gratinera i ugnen.

Kollade sedan in en gammal film som vi inte sett tidigare The Bourne Identity , en rätt OK action med ett visst humorinslag, särskilt i “fightscenerna” den får tre basturis i betyg.
Tidigt i säng för vi skulle ju upp och åka till Skövde på lördagen. Inga stora förändringar i Skövde men vi blev faktiskt lite förvånade över utbudet klädaffärer för killar, kändes helt klart som det fanns fleroch med ett större utbud än “hemma” i Jönköping. Tog en fika på Rådhuset och jag fick en riktigt god latte. Kanske kan ha något med detta att göra. Hoppade in en sväng på systembolaget oxå för att kolla om dom hade ett exemplar av Jacobsen Camomile Dubbel som jag blev nyfiken på efter att ha läst i Gastronomen Sveriges blogg och det hade dom, så den skall avnjutas så småningom.

Avrundade skövde besöket med att åka runt och kolla in platserna vi bott på osv.. innan vi begav oss av mot Brevik för lite middag med mamma och pappa.
En mycket trevlig afton med en Kräftcocktail till förrätt, strutspannbiff till varmrätt och ananaspaj med punchgrädde till efterrätt.

[tags]Mat, Skövde, Öl[/tags]

This entry was posted in Dagliga livet, Dryck, Film på dvd, Mat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *