Jalapenosalsa och cykeltur..

Helgen började bättre än vad arbetsveckan slutade.. Har hittills inte kännt av gallstenen något mer och det är en satans tur, fattar inte hur ont det gjorde en stund i torsdagsnatt.. Softade i alla fall hela fredagen och det var skönt efter den persen.

Hämtade upp Krisse när hon slutade jobba och hade planerat att åka och handla grejer till en kycklingrätt som jag varit nyfiken på att testa ett tag. Hon var däremot mer sugen på en macka ifrån mackmakeriet i stan, så vi hämtade varsin där och tog med hem. Kollade sedan på crash jag tycker den var riktigt bra och ger den faktiskt fyra basturis i betyg.

Tog en skön sovmorgon och åkte sedan in till Jönköping för att leta lite kläder till Krisse att ha när vi skall på bröllop senare i september. Hon hittade inget men jag köpte mig ett par nya jeans eftersom de jag har börjar bli lite stora.. I februari när jag började min viktminskning köpte jag samma märke och fick då köpa med midjemåttet 42″ idag köpte jag likadana men i 34″ ganska coolt rller hur? Shoppade även lite böcker eftersom det var stor rea i källaren på Bergmans bokhandel

Hemma igen så satte jag degen till kvällens pizza så den fick jäsa medans jag tog en liten cykeltur med betoning på liten, det är nått stök med min cykel så den går trögt s-tan får nog ta tillbaks den till affären så dom får gå igenom den igen. Har haft den inne två gånger nu och den går bra i fem sex mil efteråt och sedan är det dax för service igen känns det som..

  Lördagen avslutades med att vi kollade på Whale Rider som oxå det var en fin liten film. Fyra basturis även till den.
  Dagens recept blir på samma tema som i fredags, texmex.. och från samma bok Laga lätt mexikanskt .
  Jalapenosalsa

  • 1 finhackad gul lök
  • 2-3 finhackade vitlöksklyftor
  • 4-6 msk grovhackad inlagd jalapenochili
  • 0,5 pressad citron
  • 1 krm mald spiskummin
  • salt

  Lägg allt i en skål krydda med salt och rör om, ställ in i kylen fram till servering.

  Denna salsa gjorde jag första gången till tacobuffén vi hade när Krisse fyllde 30.

  [tags]Recept, Filmtips[/tags]

  This entry was posted in Dagliga livet, Film på dvd, Recept, Träning. Bookmark the permalink.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *